56
Υλικά
- αλεύρι μαλακό 400 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 400 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ρακή-τσικουδιά 1 κγ
- ξύδι 1 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
- κολοκύθια 3 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές κίτρινες 1 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- πιπέρι 0.25 κγ
- φέτα 120 γρ
- φρυγανιά 2 κσ
400 γρ. αλεύρι μαλακό ή για όλες τις χρήσεις 2 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 1 φλ. χλιαρό νερό 1 κ.γ. ξίδι ή ρακί 1/4 κ.γ. αλάτι 3 μεγάλα κολοκυθάκια 1 κρεμμύδι ξερό 1 κίτρινη πιπεριά 1 πιπεριά Φλωρίνης 1 κ.γ. αλάτι ¼ κ.γ. πιπέρι 1 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 120 γρ. φέτα 1-2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr