148
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 συσκ
- κολοκύθια 1200 γρ
- καλαθάκι Λήμνου 400 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πράσα 4 τμχ
- άνηθος 1 ματσ.
- αυγά 3 τμχ
- ελαιόλαδο 80 ml
- κύμινο 1.5 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
Και μπορεί πια σήμερα τα κολοκυθάκια να έχουν «χάσει» την αξία της εποχικότητάς τους, άρα και τη χαρά για να τα δούμε στον πάγκο της λαϊκής αυτή την εποχή για πρώτη φορά (όπως λίγη από τη φρεσκάδα της γεύσης τους), αλλά –αλήθεια– πώς μπορεί κάποιος να τρώει κολοκυθάκια μέσα στον χειμώνα;
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr