256
Υλικά
- κολοκύθα 1 κιλ
- κολοκύθια 1 κιλ
- ρύζι γλασέ 300 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- αυγά 3 τμχ
- κεφαλογραβιέρα 100 γρ
- μπέϊκον 6 φέτ
- γάλα 0.5 φλ
- δυόσμος 0.5 ματσ.
- βασιλικός 4 φύλλα
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
Υλικά Κολοκύθα ή κολοκύθια 1 κιλό ή 3-4 κολοκύθια μεγάλα Ρύζι γλασέ 300 γρ Κρεμμύδια 2 τεμ μεγάλα ξερά Κρεμμυδάκια φρέσκα 3 τεμ Σκόρδο 2 σκελίδες Αυγά 3 τεμ Κεφαλογραβιέρα 100 γρ τριμμένη Μπέικον 5-6 φέτες ψιλοκομμένες και σοταρισμένες Γάλα 1/2 κούπα τσαγιού Δυόσμος 1/2 ματσάκι φρέσκος ή 1 κουταλάκι του γλυκού ξερός Βασιλικός 4 φύλλα ψιλοκομμένα Μοσχοκάρυδο 1 πρέζα Αλάτι- πιπέρι Πάπρικα γλυκιά 1/2 κουταλάκι του γλυκού Ελαιόλαδο 1/2 κούπα τσαγιού.
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr