68
Υλικά
- κολοκύθα 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σέλερι 2 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ζωμός κοτόπουλο 1 -
- ρύζι 1 φλιτζανάκι
- χυμός λεμονιού 1 -
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- ρύζι 1 φλιτζανάκι
- κύμινο 0.5 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά 1 κολοκύθα περίπου ένα κιλό (απο την οποία θα χρησιμοποιήσουμε την μισή ποσότητα) 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κλωνάρια σέλερι σε φέτες 2 καρότα σε φέτες 1 σκελίδα σκόρδο στην πρέσα (λιωμένη) 1 λίτρο νερό ή ζωμό κοτόπουλο (είχα λίγο ζωμό, κοντά στο ένα ποτήρι και το υπόλοιπο το έβαλα νερό) σε θερμοκρασία δωματίου ή ζεστό 1 φλιτζανάκι του καφέ ρύζι Χυμός απο μισό μικρό λεμόνι Για τα γιουβαρλάκια 500 γρ κιμάς μοσχαρίσιος...
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com