by admin

κομψευόμενο λεμόνι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Φέτες, μισά λεμόνια, μισοφέγγαρα, λωρίδες, παγωμένα κομμάτια: το λεμόνι χρησιμοποιείται με πολλούς τρόπους σε πιάτα με ψητά ή βραστά κρεατικά, ψαρικά αλλά και λαχανικά. Αν αντί να το “πετάξουμε” στην άκρη του πιάτου, τού δώσουμε ενός λεπτού σημασία, από ένα απλώς χρήσιμο για την γεύση υλικό, μπορεί να συνεισφέρει δημιουργικά στην αισθητική του φαγητού, που [...]
Διάβασε τη συνταγή στο pandespani.com
Κατηγορία: Συμβουλές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το pandespani.com