by admin

ΚΟΝΤΙΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Στο τέλος του περισινού χειμώνα δοκίμασα να φτιάξω απ' ευθείας κόντιτα πορτοκαλιού, δηλαδή μικρά κυβάκια ζαχαρωμένης φλούδας. Το αποτέλεσμα ήταν σαφώς καλύτερο, διατηρήθηκαν δε εξαιρετικά στο ψυγείο, για περίπου έναν χρόνο. Σήμερα σας παρουσιάζω αυτόν ακριβώς τον διαφορετικό τρόπο ζαχαρώματος που ακολούθησα.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά με φρούτα
Περισσότερες συνταγές: κόντιτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com