by admin

ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Νοστιμα κοντοσουβλακια, συνοδευμενα με πικαντικες πατατες φουρνου με τραγανη κρουστα. Το κοντοσουβλι βεβαια, κανονικα γινεται στην μεγαλη σουβλα της ψησταριας και ψηνεται στα καρβουνα. Αλλα αυτο δεν ειναι παντα εφικτο, ιδιως αν μενεις στην πολη... Εναλλακτικα, μπορουμε να φτιαξουμε μικρα κοντοσοβλακια και να τα ψησουμε στον φουρνο. Προτιμησα να τα ψησω στην λαδοκολλα μαλιστα, ωστε να μην στεγνωσουν. Βασικο μυστικο για το κοντοσουβλι ειναι το καταλληλο κομματι κρεατος. Πρεπει να χρησιμοποιησουμε κρεας που δεν θα ειναι στεγνο αλλα ουτε και πολυ παχυ; ιδανικα ειναι τα κομματια του λαιμου και της σπαλλας. Επισης πολυ βασικο ειναι το μαριναρισμα...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: κοντοσούβλι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com