196
Υλικά
- μοσχάρι φιλέτο 700 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- βούτυρο 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- λευκό κρασί 100 ml
- λευκό ξύδι 100 ml
- κρεμμύδια 2 κσ
- εστραγκόν 1 κσ
- μυρώνια 1 κσ
- κρόκοι 3 τμχ
- βούτυρο 130 γρ
Ένα απλό πιάτο με ψητό κρέας τα βρίσκει στην κουζίνα με μια από τις βασικές Γαλλίδες σάλτσες. Το ζουμερό μοσχαρίσχιο κόντρα φιλέτο δίπλα στην βουτυράτη και αρωματισμένη με εστραγκόν μπεαρνέζ είναι το ύστατο καρνιβορικό γκουρμέ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com