124
Υλικά
- κοπανάκια 4 τμχ
- ελαιόλαδο 0.67 φλ
- πιπεριές Φλωρίνης 2 τμχ
- πιπεριές πράσινες 2 τμχ
- ντομάτα 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- ελιές 8 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- μαϊντανός 2 κσ
- μαντζουράνα 1 κγ
- μαργαρίνη 2 κσ
- βούτυρο 2 κσ
- λευκό κρασί 1 σφην
Υλικά συνταγής
4 κοπανάκια κοτόπουλο
⅔ φλιτζ. ελαιόλαδο
2 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε κομμάτια
2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε κομμάτια
2 ντομάτες ώριμες κονκασέ κομμένες
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 καρότο τριμμένο
8 ελιές καλαμών κομμένες σε λεπτές φέτες
1 λεμόνι (ο χυμός και το ξύσμα του)
2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κ.γ. μαντζουράνα αποξηραμένη ή 2 κ.σ. φρέσκια
2 κ.σ. μαργαρίνη ή βούτυρο
1 σφηνοπότηρο κρασί λευκό
αλάτι
πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr