56
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη 1 ποτ
- φαρίνα 1.5 ποτ
- βανίλια 1 τμχ
- κακάο 4 κσ
- κρέμα γάλακτος 800 ml
- κουβερτούρα 200 γρ
- πραλίνα φουντουκιού 400 γρ
Υλικά Για το παντεσπάνι Αυγά 5 τεμ Ζάχαρη 1 ποτήρι νερού Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 1 1/2 ποτήρι νερού Βανίλια 1 τεμ σε σκόνη Νερό 1 ποτήρι (όχι πολύ γεμάτο) Κακάο 4 κουταλιές σούπας Για την κρέμα Κρέμα γάλακτος 800 ml Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 200 γρ Πραλίνα φουντουκιού 400 γρ εμπορίου
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr