96
Υλικά
- κοτόπουλο 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- λευκό κρασί 200 ml
- ελαιόλαδο 100 ml
- ελαιόλαδο 100 ml
- φρέσκο κρεμμυδάκι 5 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ρύζι καρολίνα 2 φλ
- κολοκυθάκια 2 τμχ
- μελιτζάνες φλάσκες 2 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- ζωμός λαχανικών 1 λτ
- νεκταρίνια 2 τμχ
- άνηθος 1 ματσ.
- παρμεζάνα 0.5 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Εντυπωσιακό, πρωτότυπο και πεντανόστιμο το φαγητό που ετοιμάζει αυτό το Σαββατοκύριακο η Ντίνα Νικολάου.Διαδικασία Γέμιση: Σε μια ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια ή το ξερό για 2 λεπτά, μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε το ρύζι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 2 λεπτά, ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα, μέχρι οι κόκκοι του να βραχούν με το ελαιόλαδο και να γυαλίσουν. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, τις μελιτζάνες και τα καρότα, ανακατεύουμε μια-δυο φορές και ρίχνουμε 1 φλιτζ. τσαγιού από το ζωμό....
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr