45
Υλικά
- κιμάς κοτόπουλου 500 γρ
- ρύζι γλασέ 0.5 φλ
- ασπράδι 4 τμχ
- δυόσμος 2 κγ
- άνηθος 1 κσ
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- ελαιόλαδο 150 ml
- λεμόνι 1 τμχ
- σέλερι 1 κλων
- αλάτι -
- πιπέρι -
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις -
Κάνει κρύο οπότε καλό θα είναι να σερβίρετε στα αγπημένα σας πρόσωπα μια ζεστή σουπίτσα. Εμείς σας προτείνουμε μια light εκδοχή των αγαπημένων γιουβαρλακίων, αυτή τη φορά με την προσθήκη κοτόπουλου. Υλικά 500 γρ. κιμάς από ξεκοκκαλισμένο μπούτι ή στήθος κότας ½ φλιτζάνι τσαγιού ρύζι γλασέ 4 ασπράδια ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr