79
Υλικά
- στήθος κοτόπουλου 1 τμχ
- αντσούγιες 5 τμχ
- ντοματάκια 400 γρ
- γλυκό κρασί 0.5 ποτ κρασ
- σκόρδο 1 σκελ
- κάπαρη 2 κσ
- θυμάρι 2 κλων
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- ελαιόλαδο 4 κσ
Κοτόπουλο στήθος φιλέτο, μαγειρεμένο με κάπαρη, αντζούγιες και σβησμένο με γλυκό κρασί. Τα υλικά από μόνα τους μας λένε ότι πρόκειται για μια συνταγή ίσως λίγο ασυνήθιστη, που όμως δίνει ένα εντυπωσιακό γευστικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποίησα τα υλικά αυτά θέλοντας κάτι το διαφορετικό, μια αλλαγή από τις καθημερινές συνταγές, αλλά και γιατί οι αντζούγιες και η κάπαρη είναι από τις αγαπημένες μου αλμυρές λιχουδιές.
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com