46
Υλικά
- κοτόπουλο 1 τμχ
- καρότο 4 τμχ
- σελινόριζες 2 τμχ
- δεντρολίβανο 6 κλων
- θυμάρι 6 κλων
- μέλι 2 κσ
- ελαιόλαδο 50 ml
- σκόρδο 2 σκελ
- κεφαλοτύρι 80 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά 1 κοτόπουλο (περίπου 1,6 - 1,8 κιλά), κομμένο σε 8 κομμάτια 4 καρότα, κατά προτίμηση βιολογικά, καθαρισμένα και κομμένα σε μπαστουνάκια 2 μέτριες σελινόριζες, καθαρισμένες και κομμένες σε μπαστουνάκια 6 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο ή θυμάρι (μήκους περίπου 8 εκ.) ή 1 γεμάτη κουτ. σούπας ξερά, καλά κοπανισμένα 2 κουτ. σούπας μέλι, της αρεσκείας μας 50 ml ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο, ελαφρώς κοπανισμένες 80 γρ. κεφαλοτύρι, τριμμένο (αν θέλουμε) αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr