55
Υλικά
Κοτόπουλο. Το κρέας νομίζω που προτιμάνε οι περισσότεροι. Οι τρόποι μαγειρέματος αμέτρητοι. Παρ'όλα αυτά, το κοτόπουλο είναι λιγάκι αδιάφορο ως προς την γεύση. Θέλει ενα αλατοπίπερο και κανα μπαχαρικό για να αναδειχτεί . Η σημερινή συνταγή το απογειώνει. Αν και χρησιμοποιούμε στήθος, που γενικά είναι το πιο "στεγνό" μέρος απο το κοτόπουλο, η κρούστα το κρατάει ζουμερό και τα μπαχαρικά του δίνουν μια απίθανη γεύση. Είναι ένα πιάτο το σημερινό που το φτιάχνω αρκετά συχνά και κάθε φορά γίνεται λουκούμι....
Διάβασε τη συνταγή στο saborconna.blogspot.com