97
Υλικά
- ελαιόλαδο 0.5 κούπα/ες
- κοτόπουλο 1 κιλ
- μπάμιες 1 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- λευκό κρασί 0.5 κούπα/ες
- ντομάτα 500 γρ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
Τις άφησα στον ήλιο περισσότερο, περίπου 6 ώρες (1-7μμ). Είχαν χάσει το χρώμα τους, είχε σφίξει η σάρκα τους και είχε μειωθεί ο όγκος τους. Μοσχοβόλαγαν όμως, ήταν ψημένες από το ξύδι,το αλάτι και τον ήλιο και -όταν άνοιξα μια- δεν είχε καθόλου υγρά μέσα της. Αν αποκτούσαν και πιο ελκυστικό χρώμα στο μαγείρεμα, θα πετύχαινε μια χαρά το φαγητό.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr