53
Υλικά
- στήθος κοτόπουλου 2 τμχ
- ελαιόλαδο 70 ml
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- μαϊντανός 2 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κσ
- λευκό κρασί 50 ml
- ζωμός κοτόπουλο 200 ml
- μουστάρδα 2 κσ
- ταλιατέλες 1 πκτ
- κρέμα γάλακτος 50 ml
Υλικά για 4 άτομα 2 στήθη κοτόπουλου «Πίνδος», κομμένο σε κύβους 70 ml έ.π. ελαιόλαδο 1/2 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο 1 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50 ml λευκό ξηρό κρασί 200 ml ζωμό κότας, σπιτικό ή από κύβο 2 κ.σ. μουστάρδα με μαστίχα και κρόκο Κοζάνης 1 πακέτο ταλιατέλες με μαστίχα Χιώτικο Κελλάρι 50 ml κρέμα γάλακτος
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr