71
Υλικά
- κρεμμύδια 2 τμχ
- ντοματοπολτός 2 κσ
- κάσιους 50 γρ
- garam masala 1.5 κγ
- σκόρδο 1 κγ
- τσίλι 1 κγ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- κουρκουμάς -
- αλάτι 1 κγ
- γιαούρτι 1 κσ
- λάδι 2 κσ
- κόλιαντρο 1 κσ
- σταφίδες 1 κσ
- στήθος κοτόπουλου 450 γρ
- μανιτάρια 175 γρ
Οι σάλτσες με ξηρούς καρπούς μπήκαν στην κουζίνα της βόρειας Ινδίας από τους Μογγόλους, τους ταξιδευτές που είχαν ίσως τη μεγαλύτερη σημαντική εξωτερική επίδραση στην ινδική κουζίνα. Το μογγολικό φαγητό, όπως είναι γνωστό αυτό το στυλ μαγειρικής, είναι περίφημο για πλούσιες αλλά λεπτές γεύσεις του.
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr