by admin

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΣΙΟΥΣ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Οι σάλτσες με ξηρούς καρπούς μπήκαν στην κουζίνα της βόρειας Ινδίας από τους Μογγόλους, τους ταξιδευτές που είχαν ίσως τη μεγαλύτερη σημαντική εξωτερική επίδραση στην ινδική κουζίνα. Το μογγολικό φαγητό, όπως είναι γνωστό αυτό το στυλ μαγειρικής, είναι περίφημο για πλούσιες αλλά λεπτές γεύσεις του.
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr
Κατηγορία: Πουλερικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.yumyum.gr