85
Υλικά
- κοτόπουλο 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντομάτα 1 τμχ
- ντομάτα 4 τμχ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- κόκκινο κρασί 1 ποτ
- ρίγανη 1 κγ
- κύμινο 1.5 κγ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
Υλικά
1 κοτόπουλο τεμαχισμένο σε 4 κομμάτια1 κρεμμύδι τριμμένο ξερό2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο1 κουτάκι ντομάτα ψιλοκομμένη πουμαρό.η,4 ώριμες τριμμένες φρέσκες ντομάτες1 κουταλιά της σούπας κοφτή ντομάτα πελτέ1 ποτήρι κόκκινο κρασί1 κουταλάκι γλυκού κοφτό ρίγανη1 1/2 κουταλάκι γλυκού κύμινοαλάτιπιπέρι1/2 φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο.
1 κοτόπουλο τεμαχισμένο σε 4 κομμάτια1 κρεμμύδι τριμμένο ξερό2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο1 κουτάκι ντομάτα ψιλοκομμένη πουμαρό.η,4 ώριμες τριμμένες φρέσκες ντομάτες1 κουταλιά της σούπας κοφτή ντομάτα πελτέ1 ποτήρι κόκκινο κρασί1 κουταλάκι γλυκού κοφτό ρίγανη1 1/2 κουταλάκι γλυκού κύμινοαλάτιπιπέρι1/2 φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο.
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com