349
Κοτόπουλο πεταλούδα μαριναρισμένο και μαγειρεμένο με δύο διαφορετικούς τρόπους. Όπως και να το δοκιμάσετε ψησταριά ή φούρνο το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.Κοτόπουλο πεταλούδαΚαταρχήν ετοιμάζουμε το κοτόπουλο. Αφαιρούμε τον λαιμό και κόβουμε τις άκρες από τις φτερούγες. Τοποθετούμε το κοτόπουλο με το στήθος προς τα κάτω στον πάγκο. Με ψαλίδι κουζίνας ή κοφτερό μαχαίρι κόβουμε κατά μήκος τη μία πλευρά, από την ουρά προς το λαιμό. Πιέζουμε και ανοίγουμε διάπλατα (πεταλούδα) το κοτόπουλο. ...
Διάβασε τη συνταγή στο funkycook.gr