68
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 φύλλα
- στήθος κοτόπουλου 500 γρ
- πιπεριές κόκκινες 3 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 3 τμχ
- βασιλικός 40 φύλλα
- σκόρδο 1 σκελ
- μπούκοβο 2 πρέζα/ες
- ελαιόλαδο 1 κσ
Ο συνδυασμός τραγανό περίβλημα ζύμης με ζουμερό περιεχόμενο στην πιο ελαφριά, εύκολη και γρήγορη εκδοχή. Κοτόπουλο σε σφολιάτα με πιπεριές και βασιλικό· χωρίς σάλτσες, με λεπτή γεύση και απλή σύνθεση: τρία βασικά υλικά κι ο κορφολογημένος πλατύφυλλος της γλάστρας που φουντώνει. Γευστική δήλωση καλοκαιρινή λιτότητα με ένα διαφορετικό κύριο πιάτο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com