89
Υλικά 1 κιλό κρεμμύδια για στιφάδο 1-2 σκελίδες σκόρδο ½ κούπα κρασί 1 κούπα ελαιόλαδο 5 μπαχάρια πιπέρι Εκτέλεση Σβήνουμε με το κρασί και το ξύδι και ανακατεύουμε. Το αφήνουμε να βράσει για 30-40 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμυδάκια και να δέσει η σάλτσα. Αφαιρούμε τα μπαχάρια και σερβίρουμε με μπόλικο ψωμί για βούτες. Δεν ξεχνώ Συνήθως το κάνω στη χύτρα, για ποιο γρήγορα μια και εκεί 10-15 λεπτά είναι αρκετά. Καλή επιτυχία
Διάβασε τη συνταγή στο gefsieleftherias.blogspot.com