149
Υλικά
Αυτό το κοτόπουλο με harissa και κους κους το φτιάχνω συχνά κι ένας από τους λόγους είναι γιατί ο Σ κι εγώ λατρεύουμε τα καυτερά. Η χαρίσα είναι ο ορισμός του καυτερού. Το κοτόπουλο αλείφεται καλά με ένα μείγμα χαρίσα, ελαιόλαδου, σκόρδου, λεμονιού και μελιού, και ψήνεται στο φούρνο καθισμένο πάνω σε λεπτοκομμένες φέτες λεμονιού. Το αποτέλεσμα είναι ένα άκρως εθιστικό κοτόπουλο με ζουμερή σάρκα και τραγανή πέτσα — αχ αυτή η πέτσα!
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com