34
Υλικά
- στήθος κοτόπουλου 450 γρ
- τζίντζερ 1 κγ
- σκόρδο 1 κγ
- τσίλι 1 κγ
- κουρκουμάς 1 κγ
- αλάτι 1 κγ
- γιαούρτι 150 ml
- χυμός λεμονιού 4 κσ
- κόλιαντρο 1 κσ
- λάδι 1 κσ
- μαρούλι -
- κρεμμύδια 1 τμχ
- λάϊμ -
- κόλιαντρο -
«Tίκκα» σημαίνει κύβους από στήθος κοτόπουλου χωρίς πέτσες και κόκκαλα (και όχι άλλο κρέας). Παραδοσιακά ψήνεται μέσα σε «ταντούρ» (ινδικό φούρνο από πηλό). Εξαιρετικά δημοφιλές πιάτο τόσο στην Ινδία, όσο και στη Δύση.
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr