168
Υλικά
- κότσι μοσχαρίσιο 2 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- κονκασέ 1 κονσέρβα
- ντοματοπελτές 2 κσ
- κανέλα 1 κσ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- κόκκινο κρασί 1 φλ
Υλικά
2 κιλά μοσχαρίσιο κότσι κομμένο σε μερίδες
2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα
1/2 φλ. ελαιόλαδο
1 κονσέρβα ντοματάκια κονκασέ (τριμμένα στο μούλτι)
2 κ. σ. ντοματοπελτέ
1 κ. σ. σκόνη κανέλα
1 φύλλο δάφνης
1 φλ. κόκκινο κρασί
μπούκοβο
αλάτι
ξερή μυζήθρα ή κεφαλοτύρι
Διάβασε τη συνταγή στο kouzinomageiremata.blogspot.com