116
Υλικά
- κοχύλια 250 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 300 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- πιπεριές πράσινες 2 τμχ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ
- τοματοπελτές 1 κσ
- ντομάτα 200 γρ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- κάρυ 1 κγ
- θυμάρι 1 κλων
- ελαιόλαδο 50 ml
- κεφαλογραβιέρα 150 γρ
- ανθότυρο 200 γρ
Ένα νοστιμότατο πιάτο με μια ξεχωριστή, αυθεντική Ιταλική πάστα!
Τα κοχύλια θα γεμίσουν με κιμά και θα καλυφθούν με Ελληνικά τυριά, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε καθόλου βούτυρο ή κρέμα γάλακτος.
Δοκιμάστε τα ένα Κυριακάτικο μεσημέρι ή πρωτοτυπήστε μία καθημερινή! Θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους!
Τα κοχύλια θα γεμίσουν με κιμά και θα καλυφθούν με Ελληνικά τυριά, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε καθόλου βούτυρο ή κρέμα γάλακτος.
Δοκιμάστε τα ένα Κυριακάτικο μεσημέρι ή πρωτοτυπήστε μία καθημερινή! Θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com