164
Υλικά
- ελαιόλαδο 200 ml
- ζάχαρη 125 γρ
- μαυροδάφνη 75 ml
- σουσάμι 50 γρ
- καρύδια 15 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 50 ml
- πορτοκάλι 0.5 τμχ
- μαγειρική σόδα 1.5 γρ
- μπέκιν πάουντερ 5 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 380 γρ
200 ml ελαιόλαδο 125 γρ. ζάχαρη 75 ml μαυροδάφνη 50 γρ. σουσάμι 15 γρ. καρύδια 50 ml χυμό πορτοκαλιού Ξύσμα από ½ πορτοκάλι 1,5 γρ. σόδα 5 γρ. μπέικιν πάουντερ 380 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Σουσάμι (για πασπάλισμα)
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr