40
Υλικά
- αυγά 6 τμχ
- ζάχαρη 1.75 κούπα/ες
- μαργαρίνη 250 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- γάλα 1 φλιτζανάκι
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- βανίλια 2 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλ
Συνεχίζοντας τις αναρτήσεις για το μήνα Ιανουάριο με θέμα τα πρωινά, φτιάχνουμε μια κλασική συνταγή για κουλουράκια, ιδανικά για να συνοδεύσουμε τον καφέ μας και φυσικά για το γάλα των παιδιών. Διατηρούνται πολλές μέρες και είναι από έξω τραγανά και από μέσα μαλακά, πράγμα που κάνει ακόμη και το τελευταίο κουλουράκι μετά από μέρες υπέροχο!
Διάβασε τη συνταγή στο ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr