97
Υλικά 5 φλιτζάνια αλεύρι2 κ.γλ. μπέηκιν 1/2 κ.γλ. σόδα4 φλιτζ. καφέ λάδι2 φλιτζ. καφέ ζάχαρη4 φλιτζ. καφέ κρασί κόκκινοξύσμα λεμονιούΕκτέλεσηΧτυπάμε καλά το λάδι με τη ζάχαρη το κρασί και το ξύσμα λεμονιού. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι, τη σόδα και το μπέηκιν και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη μέτρια. Ούτε πολυ σφιχτή, ούτε μαλακή. Αφήνουμε 10 λεπτά να ξεκουραστεί και πλάθουμε στο σχήμα πο
Διάβασε τη συνταγή στο hungryforhungry.blogspot.com