79
Υλικά
- βούτυρο 125 γρ
- ζάχαρη άχνη 0.5 ποτ
- βανίλια 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αυγά 1 τμχ
- αμύγδαλα 100 γρ
- φαρίνα -
Υλικά Βούτυρο 125 γρ σε θερμοκρασία δωματίου Άχνη ζάχαρη 1/2 ποτήρι νερού Βανίλια 1 τεμ Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλάκι γλυκού Αυγό 1 τεμ Αμύγδαλα 50 γρ τριμμένα Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ όσο πάρει Αμύγδαλα 50 γρ ολόκληρα για στολισμό
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr