104
Υλικά
- αλεύρι ζέας 500 γρ
- αλεύρι μαλακό 500 γρ
- κακάο 80 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 φακ
- αλάτι 1.33 κγ
- αυγά 2 τμχ
- καστανή ζάχαρη 150 γρ
- ελαιόλαδο 200 ml
- γάλα φρέσκο 200 γρ
Πολύ τραγανά, σοκολατένια κουλουράκια, εξαιρετικά εθιστικά!
Ετοιμάζονται πανεύκολα και εξαφανίζονται ως διά μαγείας!
Δεν χρειάζονται μίξερ και το αλεύρι ζέας με το κακάο βοηθούν ώστε να γίνουν αφράτα και μπισκοτένια.
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com