71
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- ηλιέλαιο 1 ποτ
- βούτυρο 1 κεσεδάκι/α
- ζάχαρη 4 κσ
- μαχλέπι 1 κσ
- αλάτι 1 κσ
- κεφαλογραβιέρα 100 γρ
- αυγά 1 τμχ
- σουσάμι -
Υλικά Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1 κιλό Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλάκι γλυκού Γιαούρτι 1 κεσεδάκι μικρό Ηλιέλαιο 1 ποτήρι νερού Βούτυρο 1 κεσεδάκι σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 4 κουταλιές σούπας Μαχλέπι 1 κουταλιά σούπας Αλάτι 1 κουταλιά σούπας κοφτή Κεφαλογραβιέρα 100 γρ τριμμένη Αυγό 1 τεμ Σουσάμι ασπρόμαυρο προαιρετικά
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr