47
Υλικά
- ζάχαρη 1 φλ
- ελαιόλαδο 1.5 φλ
- κόκκινο κρασί 1 φλ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κανέλα 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- τζίντζερ 0.5 κγ
- σουσάμι 3 κσ
- πορτοκάλι τμχ
Υλικά Ζάχαρη 1 φλιτζάνι του τσαγιού Ελαιόλαδο 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού Κόκκινο κρασί 1 φλιτζάνι του τσαγιού Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1 κιλό περίπου κοσκινισμένο Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουτάλι της σούπας Αλάτι 1 πρέζα Κανέλα 1/2 κουταλάκι του γλυκού Γαρύφαλλο 1/2 κουταλάκι του γλυκού Τζίντζερ σκόνη 1/2 κουταλάκι του γλυκού Σουσάμι 3 κουταλιές της σούπας Πορτοκάλι μόνο το ξύσμα τριμμένο
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr