76
Υλικά
- σπορέλαιο 1 κούπα/ες
- λευκό κρασί 1 κούπα/ες
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 0.33 κούπα/ες
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 0.75 κιλ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- κανέλα 1 κσ
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
Μια υπέροχη συνταγή για τραγανά κουλουράκια. Διατηρούνται αρκετές μέρες φρέσκα κλεισμένα σε μπολ ή κουτί μπισκότων. Αν θέλετε πιο έντονη γεύση μπορείτε να προσθέσετε περισσότερη κανέλα Μπορείτε να παραλείψετε το μπέικιν και το αλεύρι για όλες τις χρήσεις και να χρησιμοποιήσετε αλεύρι φαρίνα. Γίνονται πιο τραγανά και αφράτα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr