249
Υλικά
- ούζο 1 φλ
- αραβοσιτέλαιο 1 φλ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- ζάχαρη 1 φλ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 600 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- χυμός λεμονιού 1 κγ
- κανέλα 1 κγ
- ζάχαρη 4 κσ
- κανέλα 0.5 κγ
Πρόκειται ίσως για τα πιο νόστιμα και εθιστικά, νηστίσιμα κουλουράκια, που έχετε δοκιμάσει ποτέ.
Γίνονται τραγανά, σχεδόν μπισκοτένια και έχουν υπέροχο άρωμα ούζου.
Αν τα φτιάξουμε με ελαιόλαδο γίνονται πιο μαλακά, αλλά δεν είναι το ίδιο «ελαφριά».
Γίνονται τραγανά, σχεδόν μπισκοτένια και έχουν υπέροχο άρωμα ούζου.
Αν τα φτιάξουμε με ελαιόλαδο γίνονται πιο μαλακά, αλλά δεν είναι το ίδιο «ελαφριά».
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com