84
Υλικά
- κουνέλι 1 τμχ
- κόκκινο κρασί -
- κύμινο 0.5 κγ
- μαύρο πιπέρι -
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- ελαιόλαδο -
- κρεμμύδια 2 τμχ
- αλάτι -
- ξύδι 0.5 ποτ κρασ
Κρητική συνταγή για κουνέλι που συνοδεύεται με ρύζι ή πατάτες τηγανητές. Μου την εμπιστεύτηκε η κ. Ευαγγελία Βραχασωτάκη εξαιρετική μαγείρισσα...Το πρώτο που μου διευκρίνισε η κ. Ευαγγελία είναι πως το μυστικό του καλομαγειρεμένου φαγητού είναι το αργό ψήσιμο και μάλιστα με ελάχιστη φωτιά. Όσο πιο αργά το μαγειρέψεις τόσο πιο νόστιμο γίνεται....
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr