98
Υλικά
- κουνέλι 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- δεντρολίβανο 3 κλων
- μαντζουράνα 1 κσ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- ελιές 100 γρ
- κουκουνάρι 50 γρ
- κόκκινο κρασί 1 ποτ
- ελαιόλαδο 1 φλιτζανάκι
- λαρδί 1 κσ
- βούτυρο 1 κσ
- ζωμός κρέατος -
- αλάτι -
Η συνταγή που σας προτείνω σήμερα είναι πεντανόστιμη και αποτελεί μια μάλλον ασυνήθιστη πρόταση, πάντα με τα δικά μας δεδομένα. Κουνελάκι λοιπόν, συνδυασμένο με διάφορα αρωματικά, κουκουνάρι και ελιές. Απλη συνταγούλα, απο την καλή και οικονομική χωριάτικη κουζινα, με λιγα και απλά υλικα, αλλα πολλή, μα πολλή γεύση! Ο συνδυασμός των υλικών ειναι απλά καταπληκτικός, τα αρώματα πλούσια και υπέροχα, ενω η αντίθεση απο την πικράδα της ελιάς με το γλυκό κρέας του κουνελιού, απογειώνει το πιάτο!...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com