529
Υλικά
- κουνέλι 1 κιλ
- πατάτες 1 κιλ
- λευκό κρασί 2 φλ
- λεμόνι 2 τμχ
- πιπέρι 1 κσ
- λεμονοθύμαρο 1 κσ
- ρίγανη 1 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- kaffir lime 2 φύλλα
- λάϊμ 1 τμχ
- αλάτι -
- ελαιόλαδο -
Το σημερινό μενού περιλαμβάνει άλλη μία συνταγή με κουνέλι. Πρόκειται για ένα κρέας που το αγαπάμε ιδιαίτερα, καθώς εκτός από νόστιμο, δεν έχει λιπαρά και πρόσφατα διαβάσαμε πως είναι πιο θρεπτικό από το κοτόπουλο! Έτσι σήμερα το μαγειρεύουμε λεμονάτο στην κατσαρόλα, με απλά υλικά και περιορισμένη χρήση μπαχαρικών, όπως ακριβώς θα το μαγείρευε στο σπίτι και η γιαγιά! Άλλωστε ουκ εν τω πολλώ το ευ! Καλή σας όρεξη!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com