by admin

Κουνέλι στη γάστρα με λευκό κρασί

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αρωματικό και πολύ νόστιμο το φαγητό για το τραπέζι της Κυριακής. Υλικά 2 κουνέλια, βάρους περίπου 1.400 - 1.500 γρ. το καθένα (ζητάμε από τον κρεοπώλη να κάνει μια μικρή τομή στην κοιλιά τους, για να βάλουμε τη γέμιση) 100 ml ελαιόλαδο 600 ml λευκό ξηρό κρασί Για τη γέμιση: 1 κουταλιά ξερό δεντρολίβανο, κοπανισμένο 1 κουτ. γλυκού ξερό φασκόμηλο, καλά κοπανισμένο 4 σκελίδες σκόρδου, σε φετάκια (προαιρετικά) ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Συνταγή από Νίκη Χρυσανθίδου

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr