83
Υλικά
- κουνέλι 2 τμχ
- ελαιόλαδο 100 ml
- λευκό κρασί 600 ml
- δεντρολίβανο 1 κσ
- φασκόμηλο 1 κγ
- σκόρδο 4 σκελ
- κουκουνάρι 2 κσ
- ρύζι 6 κσ
- σταφίδες μαύρες 2 κσ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- πατάτες 1.5 κιλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Αρωματικό και πολύ νόστιμο το φαγητό για το τραπέζι της Κυριακής. Υλικά 2 κουνέλια, βάρους περίπου 1.400 - 1.500 γρ. το καθένα (ζητάμε από τον κρεοπώλη να κάνει μια μικρή τομή στην κοιλιά τους, για να βάλουμε τη γέμιση) 100 ml ελαιόλαδο 600 ml λευκό ξηρό κρασί Για τη γέμιση: 1 κουταλιά ξερό δεντρολίβανο, κοπανισμένο 1 κουτ. γλυκού ξερό φασκόμηλο, καλά κοπανισμένο 4 σκελίδες σκόρδου, σε φετάκια (προαιρετικά) ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr