78
Υλικά
- κουνουπίδι 1 τμχ
- πένες 500 γρ
- ελαιόλαδο 240 ml
- κρασί 240 ml
- δεντρολίβανο 2 κλων
- μαντζουράνα 3 κλων
- θυμάρι -
- σκόρδο 4 σκελ
- παρμεζάνα 2 κσ
- ρεγκάτο 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ροζ πιπέρι 1 κσ
Υλικά 1 κουνουπίδι, χωρισμένο στις κορυφές του 500 γρ. πέννες 240 ml (2/3 φλ) παρθένο ελαιόλαδο 240 ml (2/3 φλ) λευκό ξηρό κρασί 2-3 κλωναράκια φρέσκο δενδρολίβανο (βάλτε ολόκληρα) 3-4 κλαδάκια φρέσκια μαντζουράνα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr