100
Υλικά Για την μπεσαμελ δείτε [ εδώ] 600 γρ. κουνουπίδι μόνο τα μπουκέτα 250γρ. μανιτάρια κομμένα φέτες 1 φλ. γραβιέρα ½ φλ. παρμεζάνα ξύσμα από 1 λεμόνι 2 κ.σ. ξίδι λευκό 1 φύλλο δάφνης 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο λίγο ελαιόλαδο εκτέλεση Ετοιμάζουμε την μπεσαμέλ. Στο τέλος προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού, τη γραβιέρα και την παρμεζάνα. Κρατάμε λίγη παρμεζάνα για πασπάλισμα. Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε το κουνουπίδι με το ξίδι και το &nb
Διάβασε τη συνταγή στο omorfesgeuseis.blogspot.com