105
Υλικά :1 κουνουπίδι ενός κιλού περίπου 1/2 κιλό κρεμμυδάκια (μικρά για στιφάδο)100 γραμμάρια ελαφρά συμπεραινόμενο χυμό ντομάτας1 με 2 σελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 1 με 2 φύλλα δάφνης 75 γραμμάρια ελαιόλαδο1/2 το φλιτζανιού του καφέ λευκό ξύδι 1 ξυλάκι κανέλλα Αλάτι, πιπέριΕκτέλεση :Πλένουμε το κουνουπίδι μας κι το στο μεγάλο κεντρικό κοτσάνι και παίρνουμε τις μικρές του τούφες.Καθαρίζουμε
Διάβασε τη συνταγή στο geussis-nikolaos.blogspot.com