86
Υλικά
- φρέσκο βούτυρο 0.5 κιλ
- βιτάμ 2 κσ
- ζάχαρη άχνη 1 πιατ
- κονιάκ 1 φλιτζανάκι
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αμύγδαλα 1 φλιτζανάκι
- αλεύρι -
Υλικά ½ κιλό βούτυρο φρέσκο (το ζητάμε ως φρέσκο λιωμένο για κουραμπιέδες) 2 κουταλιές βούτυρο βιτάμ 1 πιατάκι του καφέ ζάχαρη άχνη 1 φλυτζάνι του καφέ κονιάκ 1 κουταλάκι του γλυκού σόδα φαγητού 1 κούπα του καφέ αμύγδαλα ασπρισμένα, καβουρδισμένα και ψιλοκομμένα Αλεύρι όσο χρειαστεί για να γίνει μία μέτρια ζύμη
Διάβασε τη συνταγή στο lopis-place.blogspot.com