46
Υλικά
- βούτυρο 1 κιλ
- αμύγδαλα 200 γρ
- αλεύρι μαλακό 1200 γρ
- κονιάκ 0.5 ποτ
- καστανή ζάχαρη 1 πιατ
- σιμιγδάλι 1 πιατ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- αυγά 1 τμχ
1 κιλό βούτυρο τύπου "Κερκύρας"
200 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα ψιλοκομμένα
1.200 γρ. αλεύρι μαλακό
1/2 ποτήρι κονιάκ
1 πιατάκι του καφέ ζάχαρη άχνη
1 πιατάκι του καφέ σιμιγδάλι λεπτό
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
1 αυγό
200 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα ψιλοκομμένα
1.200 γρ. αλεύρι μαλακό
1/2 ποτήρι κονιάκ
1 πιατάκι του καφέ ζάχαρη άχνη
1 πιατάκι του καφέ σιμιγδάλι λεπτό
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
1 αυγό
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookingbook.gr