by admin

Κουραμπιέδες με φρέσκο βούτυρο και αμύγδαλα

No ratings yet

Υλικά

Εκτέλεση:  Χτυπάμε το βούτυρο στο μπολ του μίξερ για 5-6 λεπτά. Συνεχίζουμε το χτύπημα προσθέτοντας τη ζάχαρη, μέχρι να γίνει το μείγμα αφράτο. Προσθέτουμε τον κρόκο του αυγού και δουλεύουμε ξανά για 2-3 λεπτά, για να ενσωματωθούν. Ξεφλουδίζουμε τα αμύγδαλα και τα βάζουμε να καβουρντιστούν σε μέτριο φούρνο για 7-12 λεπτά. Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα χοντροκόβουμε.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesmamas.com

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagesmamas.com