31
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 250 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 450 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- βανίλια 3 τμχ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- αμύγδαλα 250 γρ
- κρόκοι 1 τμχ
Κουραμπιέδες νόστιμοι, αρωματικοί και πολύ αμυγδαλένιοι. Μια πειραγμένη εκδοχή από τους φημισμένους κουραμπιέδες της Ν. Καρβάλης. Η διαδικασία είναι απλή και τα ουσιώδη συστατικά της συνταγής είναι το καλό βούτυρο, το λεπτοκομμένο & καβουρντισμένο αμύγδαλο σε μεγάλη ποσότητα, και το καλό πασπάλισμα με μπόλικη άχνη ζάχαρη.Φροντίζουμε να μην παραψηθούν διότι σκληραίνουν.Δικοί σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es