72
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 4 ποτ
- ζάχαρη άχνη 2 ποτ
- βανίλια 2 τμχ
- ούζο 0.5 ποτ κρασ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- μαγειρική σόδα -
- φαρίνα 0.5 πκτ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 πκτ
Είναι μοναδικοί σε γεύση και άρωμα και το κυριότερο ΔΕΝ έχουν αβγά!Η συνταγή είναι της θείας μου από το Αγρίνιο, όπου εκεί βέβαια δεν περιμένουν τα Χριστούγεννα για να τους σκαρώσουν. Τους φτιάχνουν σε αρραβώνες, γάμους, γιορτές και σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται, τους τυλίγουν πολύ, πολύ όμορφα και τους προσφέρουν προς τέρψη και απόλαυση!Μετράμε κλασσικά, μαντέψτε πως! Με ποτήρια! χαχχαχχα!! Ετσι μου την έδωσε και έτσι την παραθέτω. Εννοείται ότι μετράμε με τον ίδιο τύπο ποτηριού!Υλικά4 ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net