79
Υλικά
- μοσχαρίσια μπριζόλα 4 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- πιπεριές κέρατο 2 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ρίγανη 0.5 κγ
- θυμάρι 0.5 κγ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
- μπούκοβο 0.5 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μουστάρδα 1 κσ
Συντονισμός χρειάζεται και λίγη οργάνωση, κι έτοιμες οι μπριζόλες στο πι φι.Διαδικασία Κόβουμε τα λαχανικά σε λεπτά μπαστουνάκια. Σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε 3 - 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τα καρότα. Μόλις μαλακώσουν λίγο προσθέτουμε το σκόρδο και μετά από λίγο ρίχνουμε 1 φλιτζάνι νερό. Καρυκεύουμε με αλατοπίπερο, την πάπρικα και τα ξερά μυρωδικά και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και να απορροφηθούν τα υγρά. Τραβάμε την κατσαρόλα από τη φωτιά...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr