by admin

Κρέας και πουλερικά στην κατσαρόλα- Μυστικά επιτυχίας για μαλακά και ζουμερά κρεατικά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Θωράκισμα  Το σωστό θωράκισμα του κρέατος είναι η μισή επιτυχία του φαγητού. Για να θωρακίσουμε το κρέας, το στεγνώνουμε καλά πρώτα, με απορροφητικό χαρτί.Έτσι αφαιρούμε οποιαδήποτε υγρασία που το εμποδίζει να κάνει κρούστα και δεν το αφήνει να ροδίσει.
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr
Κατηγορία: Συμβουλές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.argiro.gr