44
Υλικά
- χοιρινό μπούτι 2 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καρότο 4 τμχ
- κόκκινο κρασί 350 ml
- σάλτσα ντομάτας 500 γρ
- μουστάρδα 3 κσ
- κέτσαπ 3 κσ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- μπαχάρι 6 κόκκοι
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο λάδι τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα ψιλοκομμένα καρότα. Όταν ροδίσουν σβήνουμε με το κρασί και αγφήνουμε για 10 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας, μουστάρδα κέτσαπ και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε ρίγανη , δάφνη, μπαχάρι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr