by admin

Κρέας κατσαρόλας για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο λάδι τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα ψιλοκομμένα καρότα. Όταν ροδίσουν σβήνουμε με το κρασί και αγφήνουμε για 10 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας, μουστάρδα κέτσαπ και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε ρίγανη , δάφνη, μπαχάρι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: χοιρινό μπούτι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodaholics.gr